Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Jagtkursus for dig, der ønsker at erhverve jagttegn og bestå den obligatoriske jagtprøve til at blive jæger.
I løbet af 10 kursusaftener og ekstra 2 på skydebanen lærer du om vildtkending, vildt biologi, natur- og vildt pleje og bæredygtig jagt. Også om fødekæden frem til behandling, rengøring og spisning. Du får våbenkendskab og lærer om jagtformer og jægerhåndværket.
Kurset er både teori og praktik, herunder skydning, men generelt hører du også om en del praktiske erfaringer med det at være jæger fra kursets underviser, der har mange års erfaring med jagt. Kurset afsluttes med, at du kan gå til prøve, hvor der vil være et prøvegebyr.
Der vil udover planlagte kursusdage være mulighed for et par dage til fugletur, arbejde med schweisshunde, samt skjul, opsætning af lokkefugle m.m. Et kort men intensivt jagtkursus. Tidligere kursister siger om kursus og underviser: "…superseriøs, utrolig vidende",  "…engageret langt ud over det forventelige" og "Smittende energi".


Bemærk

Til første kursusaften skal du medbringe bogen "Jagttegn". Kan købes hos Jægerforbundets hjemmeside eller kontakt underviser tlf. 21 43 98 11. De to sidst angivne kursusdatoer kan ændre sig til afvikling tidligere efter aftale mellem holdet og undervisere.

Lignende kurser