Hundetræning: træn din hund hos AOF

Forstår du din hunds adfærd? Hundetræning kan hjælpe med at få en mere glad hund og ejer. Hunden er en stor del af familien og hverdagen, det kan derfor være en god idé at investere tid til at lære ens hund ordentligt at kende, så rammerne til et god hundeliv er optimalt.

Lær din hund lydighed til hundetræning hos AOF

Uanset om i er erfarne hundeejere eller lige har fået jeres hvalp med hjem, så kan træning hjælpe alle typer hunde, og så er det heldigvis både sjovt og god motion. Vi har hold i hele Danmark med erfarne undervisere. Lær din hund at træning er sjovt sammen med andre, og opdag nye sider af din hund i fællesskab med andre.

Hos AOF tilbyder vi mange forskellige hold med professionel hundetræning, hvor dig og din hund kan lære tricks og redskaber, der kan tages med hjem.

Vores undervisning foregår på små hold, så din hund trygt kan lære i samvær med andre hunde. Hundetræningen har plads til grin og snak på tværs af hundeejere, så det bliver et positivt læringsmiljø. Vi bruger tid på, at alle uanset erfaring og niveau kan være med til øvelserne. Med godbidder, legetøj, belønning og ros vil vi gerne understøtte jer i at få en så rolig og glad hund som muligt. Opdragelse er en del af det gode hundeliv, og vi har både begynder- og fortsætterhold.

Find kursus i hundetræning her.

Vi hjælper eksempelvis med:

  • Hvalpetræning
  • Ad­færds­pro­ble­mer
  • Socialisering
  • At gå pænt i snor
  • Træning til konkurrencer
  • Alene-hjemme træning

Hundetræning for store racer

Store hunderacer fås også med mange forskellige og skønne personligheder. Alt sammen også med hver deres udfordringer. Vi træner alle slags hunde. Så om du har en golden retriever eller en schæfer, så vil vores kompetente hundetrænere finde en måde at socialisere og træne hunden, så i får en rolig familiehund.

Ved hjælp af belønning og godbidder lærer vi sammen at forstå at skabe rammerne for, at din hund eller hvalp får det optimale ud af træningen. Vi har fokus på, at i alle trives. Derfor vejleder og underviser vores dyreterapeuter grundigt i tonefald, adfærdsmønstre og teknikker, så din hund kommer til at fuldføre øvelser med glæde. På agility- og lydighedshold træner vi både specifikke kommandoer, samtidig med at vi laver tricks i tunneler og øvelser til både hundens krop og hoved.

Vores hvalpehold gør det dejligt og nemt at træne. Vi får gået med snoren og lærer at gå ture uden at bide eller trække. Vi bruger legetøj til at motivere hvalpen og socialisere med de andre hvalpe på holdet. Det kan være en stor omvæltning at få en hvalp, og vi anbefaler derfor altid, at man træner derhjemme. Det er også godt at have en godbid i lommen.

Kig på vores hvalpehold for store hunderacer her.

Hundetræning for små racer

Små hunde er uden tvivl søde, og de har mange forskellige karaktertræk. Der er små jagthunde som eksempelvis Terrier-racer, Dansk-svensk gårdhund eller gravhund. Der er også selskabshunde som Mops, Fransk Bulldog eller Chihuahua. Alle hunde med hver deres særegne træk, som kan bruge hundetræning, der specifikt hjælper med udgangspunkt i de forskellige hunderacers personlighed og temperament.

Vi har både hvalpe- og voksenhold, så uanset alderen på en hund er det aldrig for sent at træne sin hund.

Træningen af hunden har fokus på suc­ces­op­le­vel­ser, og hvis det er lydighedshold, du vil tilmelde dig, så vil underviseren på holdet hjælpe med opstart og udfordrer jer undervejs. Vi tilbyder hold med lydighed og agility træning for små hunderacer. Træningen hjælper hunden til at bevæge kroppen og lære basale og sværere kommandoer. Første gang i møder op til hundetræningen vil alle lære hinanden at kende ved hjælp af lege, så du og din hund kan nyde hyggeligt samvær. Læring behøver ikke at være kedeligt!

Kig på vores hvalpehold for små hunderacer her.

Find det rette kursus for dig og din hund

Er du i tvivl om, hvilken hundetræning, der er bedst for dig og din hund ? Så har vi her en oversigt over de forskellige hold, du kan gå på i dit nærområde. Tilmelding til holdet finder du inde under de enkelte beskrivelser af hundetræningen.

  • Ly­dig­heds­træ­ning. Hér træner vi kommandoer som stop, sit, gå og udfordrer med flere i løbet af et forløb.
  • Lydigheds-og agilitytræning. Hér udfordrer vi hunden både med kommandoer. Vi kombinerer det med motion og sjov i tunneller og vipper.
  • Hvalpetræning. Med alene-hjemmetræning, socialisering, forståelse og simple kommandoer og leg får vi trænet hvalpe til at blive glade og opdragne voksne hunde.

God stemning og plads til dyrenes forskellige personligheder er en vigtig grundsten for en god træning. Så tag din pelsede bedste ven med til hundetræning hos AOF. Herunder kan du tilmelde dig de forskellige hold. Mange af vores hold har venteliste, så vi anbefaler at tilmelde dig i god tid.

Se alle vores hund­e­træ­nings­hold og øvrige kurser i friluftsliv her.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.