Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

På ARGOs kraftvarmeværk, Energitårnet, i Roskilde energiudnyttes det affald, der ikke kan genbruges eller nyttiggøres på anden vis. Varmen fra ovnen udnyttes til produktion af elektricitet og fjernvarme.

Besøget omfatter et indledende oplæg om ARGOs arbejde med affald og dernæst en rundvisning på Energitårnet. På rundvisningen følger vi hele affaldets vej gennem kraftvarmeværket: Fra det bliver læsset af skraldebilen og bliver ført videre ind i ovnen til produktionen af elektricitet og fjernvarme og den endelige rensning af røgen.

Sikkerhed
Af sikkerhedsmæssige årsager er rundvisninger på Energitårnet ikke velegnet til gangbesværede, folk med højdeskræk eller børn under 10 år. Vær også opmærksom på, at besøget inkluderer ture i elevatorer.

Alle gæster udleveret en hjelm og en gul vest, som skal bæres under hele rundvisningen. Besøget foregår på en arbejdsplads, hvor der kører store maskiner og lastbiler fra forskellige vognmænd.

Derudover skal alle gæster være iført skridsikre og lukkede sko. Det vil sige ingen klipklapper, sandaler eller højhælede sko.

Bemærk

Sikkerhed
Af sikkerhedsmæssige årsager er rundvisninger på Energitårnet ikke velegnet til gangbesværede eller børn under 10 år. Vær også opmærksom på, at besøget inkluderer ture i elevatorer.

Alle gæster får udleveret en hjelm og en gul vest, som skal bæres under hele rundvisningen af Energitårnet.

Derudover skal alle gæster være iført skridsikre og lukkede sko. Det vil sige ingen klipklapper, sandaler eller højhælede sko.

Lignende kurser