Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 100 kr/person

Kursusdage

  • 16-03-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er det scenarie, man forbereder sig på i Finland lige nu.

Grundet Finlands ønske om at indtræde i Nato frygter Finland cyberangreb fra Rusland, som vil resultere i, at Finlands strømforsyning bliver nedbrudt. Og netop det scenarie har Susanne Skov Diemer forberedt sig på og ovenikøbet skrevet en bog om.
Susanne Skov Diemer er tidligere sikkerhedskoordinator på Den Amerikanske Ambassade i København og hun arbejder til daglig som CEO for en sikkerheds- og efterretningsvirksomhed.

Hun har skrevet bogen 'Forbered dig bedst på det værste,' hvor hun nøje forklarer, hvordan man skal håndtere en krise med blandt andet strømsvigt. Et cyberangreb på vores strøm er en af de ting, der relativt nemt kan sættes i stand. Det koster nærmest ingenting at lave et angreb på vores strømforsyning. Det kan koste helt ned til 50 dollar at bestille sådan et angreb.
Et cyberangreb kan ske på et sekund, uden at nogen har set det komme. Derfor har Susanne Skov Diemer et altoverskyggende råd, når man skal forberede sig på det værste.

Er du klar til at høre dette råd?

Gå ikke glip af denne spændende aften, hvor Susanne deler ud af al sin erfaring og ikke mindst vigtigheden af den mentale forberedelse.

Foredraget sker i samarbejde med Horsens Kommunes Biblioteker, SundhedsTeamet Horsens og FOF.

Lignende kurser