Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 100 kr/person

Kursusdage

  • 02-02-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Klimaforandringer, etik og håb
-et foredrag med Lektor i Bioetik Mickey Gjerris.

Dette foredrag handler om hvordan du kan se klimaforandringernes alvor i øjnene, men samtidig bevare håbet og livsglæden og optimismen.

HÅBET er at få dine øjne og dit sind for naturen, til at se den som et hjem og hvordan vi i fællesskab kan løfte opgaven, uden at segne. Det handler om hvordan du kan leve et meningsfuldt liv, selvom jorden brænder.
HÅBET for denne aften er at inspirere og motivere, samt understøtte handlinger for en mere bæredygtig udvikling, ved at gøre VERDENSMÅL til HVERDAGSMÅL.

Foredraget er åbent for alle, i håb om at danne engagerede lokale netværk, hvor du kan være med til at skabe en lokal forankring. Det skal gøre dig og dine medborgere klogere på verdensmålene, og på hvordan vi sammen kan arbejde med dem lokalt og personligt.

I samarbejde med FOF Sydøstjylland, Sundhedsteamet og Horsens Bibliotek ønsker AOF MIDT at gøre ”Verdensmål til Hverdagsmål” for områdets borgere.
Som et supplement til kommunens egen indsats ønsker vi at booste den ”grønne udvikling” med et foredrag med lektor i bioetik Mickey Gjerris.

Lignende kurser