Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 12-10-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Er alle mordere psykopater? Er alle psykopater mordere?

Med baggrund i mange års studier fortæller kriminalpsykolog Charlotte Kappel om hvad der skaber en psykopat eller en sociopat, og hvordan man kan spotte en. Kappel fortæller også om de brist som gør, at en psykopat kan finde på at begå nogle af de mest bestialske kriminalsager, vi har haft i Danmark.
 
På dette foredrag får du mere at vide om psykopati og de forskellige typer psykopater, der findes. De er nemlig ikke ens.

Der er forskel på mænd, kvinder, chef og kollega. Ikke alle er det for fuld udblæsning, men har psykopatiske træk og nogle bliver kaldt psykopater, men er det egentlig slet ikke.

Publikum hører også om, hvad der skaber en psykopat, og hvor grænsen går mellem en psykopat og et ubehageligt bekendtskab…

Til dette foredrag får du mulighed for at prøve dine egne antagelser af, reflektere og blive klogere på sig selv, ligesom der vil være tid til debat og spørgsmål.


Om Charlotte Kappel

Kriminalpsykolog Charlotte Kappel er både cand.psych. og ph.d. i forensic psychology. Hun har specialiseret sig i psykopati, brandstiftelse, profilering samt geografisk gerningsmandsprofilering.

Profilering er en efterforskningsmetode, der kan bruges til at analysere spor fra en kriminel handling og dermed indkredse gerningsmandens type og adfærd. Igennem Charlotte Kappels forskning er hun kommet frem til nogle helt særlige kendetegn og adfærdsmønstre.

Ofte bliver Charlotte Kappels ekspertviden også brugt i forskellige tv-programmer, som fx når mænd slår kvinder ihjel på DR, og som inspirationskilde for flere krimiforfattere fx Faber/Pedersen, Øbro og Tornberg.

Bemærk

Der er mulighed for spisning i Trekantens Café fra kl. 18.00.
Se dagens menu på trekanten.info og bestil på tlf. 9931 7600

Lignende kurser