Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Vrede er en følelse, som mange mennesker har svært ved at håndtere. Måske er det rimeligt ligefrem at kalde vrede for følelsernes sorte får? For mange er vrede sådan en enten eller følelse. Så den er for voldsom og kommer ud på forkerte steder og måder. Eller vreden undertrykkes helt – hvilket kan få kroppen til at spænde og skabe uro indeni. Men når du først bliver dus med din vrede, kan den lære dig en masse om livet og om dig selv – og vrede kan være en vejviser til et liv med mere ro og glæde.


Aftenen byder blandt andet på:
- Viden om, hvad vrede er
- Oplæsning
- Enkelte øvelser og meditationer, der kan hjælpe dig til at slutte fred med din vrede


Aftenens foredragsholder er: Helene Lysekilde (terapeut, yogalærer, forfatter og antropolog).
Aftenen tager afsæt i Helenes nye bog: ”Vrede en mulighed for forandring. En kærlig guide til at forløse vrede og bruge den konstruktivt. Med afsæt i metoder fra psykoterapi, NLP-coaching, mindfulness-meditation, hypnose, Yin yoga og Kundalini yoga”.


Helene er erfaren skribent og underviser og har udgivet en række artikler og udgivelser inden for antropologi, yoga og livsstilsområdet. Helene er indehaver af virksomhederne Indre ro ONLINE og Indre ro, Odense.
OBS: Du tilmelder dig og betaler direkte via AOF. Workshoppen foregår via Zoom. Du modtager et link direkte fra underviseren på mail 1-2 dage før vi mødes.

Lignende kurser