Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

”Mormoren” alle taler om lige nu. Tidligere aktuel med programserien Mormor på mandejagt, hvor hun på ærlig og hjertelig vis bidrager med sit syn på dating og sex i den tredje alder.


 


En inspirerende kvinde fuld af livsglæde, intensitet, livsbegær og humor. 


 


Er dating tilladt, når man bliver ældre? Er det hele slut, eller er der stadig noget at komme efter, når selve livet er på vej ind i efteråret?


 


Mød Judith Rothenborg, den populære mormor fra DR-programserien Mormor på mandejagt i en åben, ærlig og ikke mindst hjertelig fortælling, om det at blive ældre og stadig have lyst til livet.


I foredraget af samme titel som programserien beretter hun om et turbulent og begivenhedsrigt liv, der har gjort hende til den, hun er i dag. Fra en barndom fuld af svigt, kasten rundt i manegen, forskellige overgreb til en vild, farverig og stormfuld ungdom med rejser, besøg i mange mandearme, teaterskole, søgen efter identitet, fødsel af vidunderdatter, skilsmisse, bofællesskaber, op- og nedture i kærlighedslivet osv.


 


Det er en varm historie om den evige søgen efter livsglæden og kærligheden – om ikke bare at ville overleve, men at leve – og til stadighed virkelig insistere på det. Lignende kurser