Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 75 kr/person

Kursusdage

  • 26-10-2021
    Tirsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Forestil dig et teaterstykke, der varer tre minutter. I stedet for replikker er teaterstykket lavet som poetisk storytelling, hvor digteren både er fortæller og performer. Forestil dig også, at du efter det poetiske teaterstykke kan dele med digteren og de andre deltagere i publikum om, hvad det satte i gang i dig af tanker, følelser og minder.
Hvis du kan forestille dig det, har du en fornemmelse af, hvad Bevidsthedspoesi er.
Bevidsthedspoesi er et poetry slam-show, som handler om rejsen fra skam og skyld til at turde gøre noget andet, end du plejer. Det handler om at ramme bunden og komme op igen. Det handler om at møde smerten, omfavne den og gøre hvad du kan for at transformere den.
Og så handler Bevidsthedspoesi om at nedbryde væggen mellem digteren og publikum og danne et rum for dialog om genkendelse, erkendelser og indsigter.

Bevidsthedspoesi er baseret på mine poetry slam-digte, som handler om, hvordan jeg gerne vil leve mit liv og hvordan jeg gerne vil være. De handler om at sige ja til smerten og opdage verdenen på den anden side.
Bevidsthedspoesi er ikke kun et digt, men mellem 5 og 10 – afhængig af tiden, vi har til rådighed. For hvert digt er der først et lille oplæg med en historie fra mit liv fra dengang, jeg var meget syg med angst, afhængigheder og tvangstanker. Herefter kommer mit digt, hvor jeg bearbejder min historie og prøver at lære af den. Til sidst inviterer jeg deltagerne i publikum til dialog.
Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil dele. Man kan også bare lytte. 

Bevidsthedspoesi er for dig, der godt kan lide poesi, lyrik, refleksion og at snakke om de store ting i livet.
Jeg håber, vi ses.


Lignende kurser