Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 100 kr/person

Kursusdage

  • 22-03-2023
    Onsdag
    19:00 - 20:40

Beskrivelse

Foredrag med Thomas Breinholt:

Kan man tænke sig rask? Og kan man - omvendt - tænke sig syg? Kan man ved at ændre bevidsthed lindre og måske endda helbrede sygdomme og lidelser? Og hvis ja, hvordan aktiverer man så sine selvhelbredende kræfter? Thomas Breinholt har brugt de sidste tre år på at udforske disse spørgsmål og har interviewet førende forskere indenfor forskningen i sammenhængen mellem vores sind og vores krop.

Thomas Breinholt er kommet frem til den konklusion, at ingen kan tænke sig selv rask. Det er andre, som hjælper os med at tænke os raske. Men der er desværre også dem, som er med til at tænke os syge. Det er dem, der giver dig traumer, taler negativt om dig, dem, der forlader dig, dem der ikke vil dig det godt. Dem, der ikke elsker dig, men misbruger dig.
Relationer har en kæmpestor effekt på dit helbred. Det er jo faktisk kærlighed. Når du får kærlig opmærksomhed, så stimuleres der en masse positive fysiologiske effekter i din krop. Mangel på fælleskaber påvirker vores helbred.

Det er vigtigt at have en større mening og føle, at man er en del af noget større. At man bruger sine evner og ressourcer på det fælles bedste og ikke bare er optaget af ens egen karriere. Vi skal have mere fokus på, at vores sind indeholder kræfter, som vi ikke bliver opmærksomme på, hvis vi kun søger materielle mål. Måske har vi glemt, at det allervigtigste er den kærlighed, der binder os allesammen sammen.


 Lignende kurser