Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 16-05-2023
    Tirsdag
    17:00 - 19:00

Beskrivelse

Naturgastronomi og mad over åben ild - en aften om vild mad.

Hvad kan man finde at spise i den danske natur? Og hvordan kommer vi i gang med at bruge det i køkkenet eller ved bålpladsen?

Mød Kresten Kronborg der er uddannet kok og har brugt vilde spiselige planter, bær og svampe i restaurantkøkkener de sidste 20 år.

Siden 2017 har Kresten drevet sit eget madsted ”Madsmedjen” i Slettestrand, hvor der tilbydes kurser, events, foredrag og meget mere, men altid med omdrejningspunkt i den spiseligt del af naturen og mad tilberedt ved åben ild, gløder og røg.

Bemærk

Under foredraget vil der være smagsprøver på årstidens vilde spiseplanter, både friske og tilberedt i små retter og snacks.

Lignende kurser