Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 130 kr/person

Kursusdage

  • 26-10-2022
    Onsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

AOF Center Odense, Kerteminde Kino og Nick Trier hylder uge 43, som KNÆK Cancer uge.
For hver solgte billet giver AOF 50 kr. til Knæk Cancer.
Kerteminde Kino og Nick, har hver smidt 2000 i puljen.
Så kom og deltag, så vi sammen kan få en hyggelig aften og samtidig støtte et godt formål.
#knækcancer

Positiv kaos

I alderen fra 11-15 år blev han sexuelt krænket af en ældre mand. Denne mand ødelagde ham fuldstændig i en alt for tidlig alder og udsatte ham for grimme ting som han i dag knap kan tale om. Nick var sindssyg bange i hele den periode hvor det stod på, men han var totalt splittet. Nick fortæller ærligt om sin tid hos manden og den efterfølgende retssag, hvor han bliver sat i fængsel.

Nick fandt meget hurtigt tilflugt i stofferne – han kommer væk fra tankerne om manden. Nick ryger hash hver eneste dag i 8 år og de hårde stoffer er også en stor del af det. Som 20-årig landede han på sygehuset med en overdosis af stoffer. Det stopper ham ikke! Han forsætter og efter 7 år lander han på hospitalet igen. Det er et mirakel at han trækker vejret den dag i dag.

I dag er Nick Trier 110% clean fra alle stoffer. Han har haft sin egen tømrervirksomhed de seneste 7 år og arbejder som teamleder/rollemodel på Camp True North hvor man underviser unge teenagere. Han har de seneste 3 år dyrket løb på eliteplan og deltaget i 40 løb i 8 forskellige lande, hvor 2 af dem var verdensmesterskaberne i OCR løb. Han er stifter og holdkaptajn til Danmarks største løbehold på 240 løbere til Stafet For Livet, hvor der samles ind til kræftsyge patienter.
Nick ligger op til spørgsmål og debat omkring hans livsændring

Lignende kurser