Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Du ved naturligvis godt, at det er lettere at forebygge stress, end det er at behandle det. Men ved du, hvordan du aktivt forebygger, at du en dag bliver en del af de triste statistikker over de stigende stress-tendenser i Danmark?

Heldigvis kan stress forebygges, og det første skridt på vejen er at kende til de begyndende tegn på stress, så du kan handle i tide, allerede når de begynder at vise sig. Det er nemlig ofte en tilstand, der kommer snigende, fordi mange af symptomerne kan forklares med mange andre årsger. Men når det begynder at samle sig, er det et tydeligt faresignal, og så er det tid til at handle.

Med dette foredrag lærer du at spotte begyndende stress og at handle, før det går galt. Du får konkrete værktøjer til selv at bekæmpe dalende energiniveau og manglende overskud, så du aktivt kan hjælpe dig hen imod det liv, du gerne vil leve. Er der én, du holder af, der har begyndende tegn på stress, vil du naturligvis også kunne bruge foredraget til at hjælpe andre end dig selv med at forebygge stress.

Foredragsholderen, Berit Zoëga, er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har i sin virksomhed, Bezoni, gennem mange år hjulpet sine kunder med at forebygge og håndtere sygdom og ikke mindst at til få en bedre fysisk og mental trivsel. Mange sygdomme kan heldigvis forebygges med den rette indsats, og netop dette har være Berits fokus gennem mange år. Med efteruddannelse som bl.a. stresscoach og med en fuld erhvervspædagogisk diplomuddannelse, vil Berit til foredraget give dig et fagligt velfunderet indblik i, hvad stress er, og hvad du selv kan gøre for at forebygge stress.

Lignende kurser