Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Føler du dig stresset? Har corona-nedlukning med isolation og afstandskrav, bekymringer for smittefare og privatøkonomi, udfordringer med hjemmearbejde og hjemmeskoling (og meget andet) tæret på psyken og ført til symptomer på stress og udbrændthed?

Så kan du være med denne aften, hvor læge Charlotte Bech fortæller om stress og seneste nyt inden for stresshåndtering. Charlotte Bech giver dig ideer til selv-terapi for de fem sanser (lydterapi, lysterapi, aromaterapi, massageterapi og kostterapi), og vil bl.a. instruere i en nem stående yoga-øvelse og en enkel siddende åndedrætsøvelse, som alle kan være med til, og som vi vil lave sammen og finde ro gennem, på denne skønne aften.
 

Om læge Charlotte Bech:

Læge Charlotte Bech har en baggrund som læge for fødende kvinder i Tennessee USA, indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus samt intern medicin på Rigshospitalet. Charlotte Bech er autoriseret læge, medlem af lægeforeningen (DADL), medlem af foreningen af speciallæger (FAS), og medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM). Charlotte Bech arbejder med kursister, der selv ønsker at gøre en indsats for sundhed via dokumenterede naturlige metoder som kost, livsstil, motion, yoga, meditation og ayurveda (som også anbefales af WHO). www.charlottebech.dk.


 
Lignende kurser