Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

"Kosmetik, make-up og allergi - er der en sammenhæng"

Har du eller nogen i din familie problemer med at finde hudpleje, I kan tåle? Har du oplevet kløe, når du har brugt make-up?
Er du bekymret over om dine produkter kan give dig allergi, være hormonforstyrrende, eller have andre uønskede effekter.
Virker deklarationen på din creme uoverskuelig.
Eller er der andre spørgsmål, der brænder sig på, når det kommer til hudpleje, make-up, rengøringsmidler, legetøj og alle andre produkter, der kommer tæt på huden?

Så kom til et 2 timers foredrag, hvor du bliver sat ind i hvorfor det er vigtigt at passe på huden som er vores største organ, og hvordan du og din familie kan forebygge hudallergi. Under foredraget gennemgår vi hvilke stoffer du skal undgå og hvordan du nemt kan aflæse om dine produkter indeholder allergifremkaldende stoffer,så du efterfølgene kan tjekke dine egen produkter derhjemme.

Ewa Daniél er uddannet toksikolog fra Roskilde Universitets Center og medstifter af AllergyCertified.
Hun har lavet risikovurderinger af kosmetiske produkter og makeup I mange år og har derfor et stort kendskab til ingredienser
og afholder jævnligt foredrag ved konferencer rundt om i Europa.

https://allergycertified.com/da/about-allergycertified/how-we-work/

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at vores toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. Vi har stramme krav til de oplysninger, vi får fra producenterne.

Vi arbejder for at certificere produkter over hele verden, så du kan vælge hudvenligt, uanset om du bor i Sydney, København, Tokyo, New York, London, Paris, Havanna eller Helsinki.

Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi.

Bemærk

212-906

Lignende kurser