Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 125 kr/person

Kursusdage

  • 11-10-2022
    Tirsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Læge Jerk W. Langer fortæller nyt om collagens betydning for kroppen og muligheden for at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, samt gavne tarmflora og fordøjelse.

 

Jerk vil vise os, at sund mad og de rigtige tilskud hverken er kedelig eller præget af afsavn. Men kan være med til at holde vægten, lindre smerter og ubehag, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, og give mere energi og overskud med den antiinflammatorisk kost, som han er bannerfører for.

 

 Du bliver både oplyst, underholdt og inspireret. Du får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi med både reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs og bliver mødt helt uden løftede pegefingre.

 

 Om underviseren:

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til adskillige bestsellere, bl.a. “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.Lignende kurser