Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Jens Juel – en oplyst maler

28. oktober 2021

Birgitte Zacho kunsthistoriker

Den danske portrætmaler Jens Juel (1745-1802) havde stor succes og malede alle af betydning i oplysningstidens København i de sidste årtier af 1700-tallet. Han havde øje for at indfange det appellerende ved enhver model – men han formåede også at indfange en hel tidsånd.

Okinawa, Japan. En af Japans smukkeste stillehavsøer

4. november 2021

Michael Arvedlund MSc, PhD

Erfaringer og eventyr fra tre års arbejdsophold som koralrevsbiolog, på en af Stillehavets mest spændende øer, Okinawa, både hvad angår natur og kultur. Vi ser desuden nærmere på Okinawas madkultur og hvorfor den regnes for noget af verdens sundeste.

Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiktion?

11. november 2021

Arne Woythal kriminalassistent

Arne Woythal har som kriminalassistent beskæftiget sig med drabsefterforskning i mere end 25 år. Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 I Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. Han har i sin lange karriere i politiet været med til at efterforske nogle af de mest spektakulære forbrydelser.

I sit foredrag “Drabsefterforskning – Virkelighed eller Fiktion?” tager Arne Woythal udgangspunkt i romanerne og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering.

I foredraget fortæller Arne Woythal levende om sin karriere og tager dig med ind i forbrydelsens verden, hvor du får et indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Lignende kurser