Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 125 kr/person
  • Efterlønsmodtager, Rødovre 100 kr/person
  • Arbejdsledig, Rødovre 100 kr/person
  • Pensionist, Rødovre 100 kr/person

Kursusdage

  • 02-11-2022
    Onsdag
    12:45 - 14:45

Beskrivelse

Mange danskere sidder med en fornemmelse af at vide for lidt om Grønland og om, hvor og hvorfor det knager i vores rigsfællesskab.
Hvilke dynamikker der er i spil? og hvorfor ser Grønland og Danmark forskelligt på fremtiden? og ikke mindst, hvorfor og hvordan ser vi forskelligt på hinanden?
Foredraget bidrager med ny og interessant baggrundsviden om, hvorfor vi i Grønland og i Danmark oplever og agerer forskelligt i opfattelsen af os selv, af vores rigsfællesskab og vores fremtid, fælles og- eller hver for sig.
Tilhørerne bliver gennem underholdende fortællinger, klædt på til en bedre forståelse af det grønlandske samfund, og den grønlandske kultur, samt af de udfordringer, begrænsninger og muligheder der er, både indenfor- og eller udenfor rigsfællesskabet.
Foredraget tager et samtidigt udgangspunkt i både den danske og grønlandske kulturforståelse, og giver en unik indsigt i og svar på, en række konkrete spørgsmål om de forskellige samfundsdynamikker der eksisterer i vores to forskellige samfund.

Lignende kurser