Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 250 kr/person

Kursusdage

  • 12-05-2023
    Fredag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Foredraget ”Størst” med Peter Ingemann
”Jeg bor i en lille by - i et lille land, og her er vi vant til, at småt - det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det det er størst”.
Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til ”Størst” - TV2´s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange andre seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting…
Selve programserien ”Størst” gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.
I foredraget ”Størst” tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af ”Størst” og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet de i de endelige programmer.
I efteråret 2023 skal Peter Ingemann igen i gang med at optage nye programmer til ”Størst”.
På nuværende tidspunkt er Peter Ingemann aktuelt med TV- programmet ”Ulla og Ingemann ordner EU”, hvor han rejser rundt i Europa med Ulla Terkelsen.

Lignende kurser