Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 210 kr/person

Kursusdage

 • 13-04-2023
  Torsdag
  11:00 - 13:00
 • 20-04-2023
  Torsdag
  11:00 - 13:00
 • 27-04-2023
  Torsdag
  11:00 - 13:00

Beskrivelse

I 3 foredrag besøger vi Skotland, Irland og Wales, der byder på en fantastisk natur og en spændende kultur, historie og folklore. Vi mødes til et par hyggelige timer i 3F Huset på Saltværksvej og der bliver serveret kaffe og småkager.

1. 13/4 Skotland
Vi kommer rundt i hele Skotland, i The Highlands, The Lowlands og på nogle af øerne.
Kom og hør om skotternes traditioner, og kom med til det indre af Skotland med dybe og smukke søer, høje bjerge og fantastiske nationalparker. Hør om Nessie og de andre overnaturlige væsener.
Få også et levende indtryk af Edinburgh, Skotlands hovedstad, hvor Edinburgh Castle ligger højt på en klippe over en af Europas smukkeste byer.

2. 20/4 Irland
Irland er kelternes grønne ø. Vi kommer rundt i hele Irland og hører om vikinger, klostre og munke, men der er også tid til at se på naturen på øen, på klipperne mod vest og til at besøge Dublin – irernes livlige hovedstad og høre om mad og drikke.
Der er (endnu) ingen fast grænse mellem Irland og Nord-Irland, så vi tager også en tur nordpå til Derry og Belfast og til den helt fantastiske kyst på øens nordside.

3. 27/4 Wales
Wales er lidt modsætningernes land. Minedrift og hårde levevilkår er afløst af elektronikindustri, servicefag og turisme. Men før og nu forenes i en utrolig smuk – men også sine steder – vild natur.
Broen bygges også kulturelt, hvor massive middelalderborge ligger tættere her end andre steder, og hvor walisernes kærlighed til sang, musik og litteratur kan ses og høres rundt om i landet - ikke blot på de store Eistedfodd-festivaler - men også på mange pubber og lokale spillesteder.
Vi kommer rundt om Wales’ mange ansigter, så foredraget henvender sig til alle og ikke blot til de, der har tænkt sig at lade den næste ferie gå til Wales.

Lignende kurser