Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 135 kr/person
  • Pluskortmedlem 128 kr/person

Kursusdage

  • 28-10-2021
    Torsdag
    17:00 - 18:30

Beskrivelse

En sindssyg god historie
– Med forfatter Kim Leine og museumsinspektør Peter Andreas Toft: ’Efter åndemaneren’

Ikke siden Knud Rasmussen har en forfatter fået så mange danskere til at fundere over forholdet til Grønland som Kim Leine. Til efteråret udkommer Kim Leines tredje og sidste bind i hans populære og anmelderroste Grønlandstrilogi, der indtil nu består af ’Profeterne i Evighedsfjorden’ (2015) og ’Rød mand/sort mand’ (2018). Med sin nye roman  ’Efter åndemaneren’ under armen gæster Kim Leine Nationalmuseet og vært Cecilie Nielsen - de får selskab af en museets Grønlandseksperter, museumsinspektør i Activating Arctic Heritage, Peter Andreas Toft.

Moderator: Cecilie Nielsen.


Forfattermøder på Nationalmuseet i efteråret
På Nationalmuseets scene dette efterår får historiker Cecilie Nielsen besøg af blandt andre Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Kim Leine, Jeanette Varberg og Karoline Stjernfelt.
Foruden forfatterne sætter Cecilie Nielsen også Nationalmuseets fagpersoner i stævne. For hvad siger de historiske kilder egentlig om de hændelser, personer og perioder, som forfatterne beskriver? Og hvor meget må man i bøgernes verden pynte på virkeligheden, når man beskriver faktiske begivenheder og personer?  


Efter samtalen er der bogsignering, hvor bøgerne sælges med en særlig rabat.

Samtalerækken ’En sindssyg god historie’ præsenteres i samarbejde med Nationalmuseet.

Kim Leine

Læs mere

Lignende kurser