Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 09-03-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Anne-Grethes liv forandrer sig fra godt fungerende til et sandt mareridt, da hendes otteårige søn bliver dødeligt syg. De er fuldstændigt afskåret fra omverdenen, da de er i isolation på Rigshospitalet. Skal hun være mor for sin cancersyge dreng med den umenneskelige viden om, at han kan dø. Fundamentet i hendes liv såsom ægteskab, familie og venner bliver sat på en hård prøve, og hun føler ikke at hendes bønner til Gud bliver hørt.

Menneskelige følelser som ensomhed, uretfærdighed og svigt fylder uendeligt meget hos Anne-Grethe. Hvilket får brudstykker fra en fortrængt barndom til at dukke op i hendes erindring.

Bogen “I Guds rige” følger den otteårige Anne-Grethe og hendes familie, som flytter fra det civiliserede Herning ud til de øde og spøgelsesagtige brunkulslejer i Søby i 70’ernes Midtjylland. Mørke familiehemmeligheder trækkes frem i lyset og udspiller sig et gudsforladt sted blandt forsømte skæbner, svineavl og kviksand og åbenbarer, at en ætsende forbandelse smitter ned gennem generationerne.

Fortællingen “I Guds rige” handler om menneskelige relationer og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv. Foredraget og romanen er en stærk personlig beretning om liv og død, om skyld og svigt og om at bevare et håb i den sværeste tid.

Foredraget er i samarbejde med FOA.

Lignende kurser