Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 330 kr/person

Kursusdage

 • 09-03-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 16-03-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 23-03-2022
  Onsdag
  10:00 - 12:00

Beskrivelse

Litteratur
Hold nr. 7721220007
Pris: kr. 330,-

9 marts 2022– Jorden under mig
- Helle Vincentz, journalist og forfatter

Jorden under mig - om at leve med fortidens skygger er en erindringsroman om en kvindes konfrontation med sin dystre familiehistorie. Opvæksten på en gård i Sydsjælland, Bøgelunde med sin far der er landmand, sin søster og sin mor der er skolelærer. Helles far fortæller hende at statsministeren er ond og han er årsagen til landmændenes svære kår. Forældrene skændtes tit og faderen opfører sig mere og mere mærkeligt indtil han en dag begår selvmord. Helles mor diagnostiseres med cancer og dør kort efter. Som voksen begynder Helle at konfrontere sin dystre barndom og udforske de mærke kapitler af hendes historie somm hun aldrig forstod.


16. marts 2022 – De andre
-  Mikael Josephsen, forfatter

Her kommer du tæt på livet som hjemløs og det sårbare sind. Du tænker måske ikke så meget på dem, men du kan ikke undgå at støde på dem, når de står foran supermarkederne med deres Hus Forbi-tasker og faldbyder deres aviser. Mkael Josephsen rører sine lyttere, når han fortæller og læser op af sine bøger fra sit forfatterskab. Det får dig til at tænke på dine egne handlinger og oplevelser med de andre. Med dette foredrag kommer du helt tæt på, både de andre og på forfatteren bag bøgerne.


23. marts 2022– Kom tæt på Anna Grue
- Anna Grue, krimi- og børnebogsforfatter

Forfatteren Anna Grue er nok mest kendt for sin krimiserie om privatdetektiven Dan Sommerdahl samt romanernes "Italiensvej" og "De voksnes rækker" men fokuserer i øjeblikket på en helt ny serie om efterlønneren Anne-Maj Mortensen som tuller rundt i Odsherred og blander sig i politiets arbejde. Foreløbig er "Mysteriet i Genbrugsen" og "Døden i kurbadet" udkommet og i foråret 2022 er bind tre på gaden.
Med udgangspunkt i serien om Fru Mortensen vil Anna Grue fortælle om sit forfatterskab og baggrunden for det.

Lignende kurser