Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 25 kr/person

Kursusdage

  • 27-04-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom med til en aften i tøjets og bæredygtighedens tegn og bliv inspireret til, hvordan du kan være med til at skabe en bedre, mere bæredygtig og grøn hverdag til gavn for os alle og din egen økonomi!

Vi får brug for alle mænd og kvinder på dæk, når vi skal omstille til en hverdag, hvor vi genbruger, reparerer, genopretter, renoverer, og gentænker vores rolle i samfundet, hvor alle indgår i et gensidigt, retfærdigt system, hvor vi skaber værdi for hinanden.

Affald & Genbrug i Randers Kommune og AOF i Randers har inviteret Designer og bæredygtig garderobeekspert Laura Lava og Xenia Duffy, der er CEO og seniorrådgiver i rådgiverhuset ZEAL, til at dele deres perspektiv på en fremtidig levedygtig verden, hvor værdiskabelse for mennesker og miljø er de ultimative mål.

Laura Lava er på en bæredygtig mission for at flytte fokus fra forbrug til BRUG.
Genopdag din Garderobe med Laura Lava, som viser hvordan du lærer at BRUGE dit tøj – i stedet for at købe mere nyt tøj. Kort sagt – at flytte fokus fra forbrug til BRUG.
FN’s Verdensmål nr. 12 om ansvarligt forbrug og produktion, starter hjemme i klædeskabene. Man kan ikke KØBE sig til en bæredygtig livsstil. Forbrug afsætter altid aftryk, uanset hvor ansvarligt noget er produceret. Samtidig bruger vi kun omkring 30% af tøjet i skabene!

Derfor er løsningen brug det tøj du har og få tips til:
• Hvilket tøj, der skal være i skabet, så du kun har tøj, du kan passe og lide.
• Hvordan du sammensætter dit tøj på måder, der giver nye, fede looks.
• Hvad der skal pakkes frem og tilbage, så du kan shoppe i din egen garderobe.
• Hvordan du investerer i det rigtige, når du fremover shopper tøj.

Ps. Det er smadderbilligt, at bruge tøj man allerede har. Både for planeten og pengepungen.

https://lauralava.dk/
 
Xenia Duffy og en mere bæredygtig verden

Vi mærker presset alle steder fra! Strømmen i stikkontakten koster mere. Benzin og diesel er blevet dyrere. Prisen på varerne i supermarkedet er blevet højere. Hver dag er der sket en ny naturkatastrofe. Krigene i Syrien og i Ukraine vil ingen ende tage. Vejret bliver varmere, vådere og mere ustabilt. Det økosystem, som vi er afhængige af, for at kunne leve på denne planet, er langsomt ved at bryde sammen. Samfundet, som holder hånden over og under os, knager i sømmene.
Vi er nød til at forberede os på en omstilling som berører os alle privat såvel som arbejdsmæssigt. En omstilling, som DU heldigvis kan være med til at påvirke positivt.

CEO og seniorrådgiver i rådgiverhuset, zeal, Xenia Duffy, deler denne aften sit perspektiv på en fremtidig levedygtig verden, hvor værdiskabelse for mennesker og miljø er det ultimative mål. Hvor økonomi alene er cirkulation af de finansielle midler, der får tingene til at ske.

https://zeal.dk/


Lignende kurser