Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 125 kr/person

Kursusdage

  • 15-03-2023
    Onsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vil du gerne høre mere om Bamse? Måske har du set den nye spillefilm Bamse?

Flemming ”Bamse” Jørgensen er en af vores mest ikoniske entertainere, og de fleste kan synge med på flere af hans mange hits.

Nu åbner Bamses enke, Käte Jørgensen, og tidligere pladedirektør og nære ven gennem mange år, Jens Ove Friis, for første gang op for kærlige anekdoter og personlige historier fra Bamses liv og karriere. Käte Jørgensen nåede at kende Bamse i 40 år og sammen fik de to børn.

Få et unikt og personligt indblik i Flemming "Bamse" Jørgensens liv; personlige og karrieremæssige op- og nedture, hverdagen og familielivet med Flemming, det kreative samarbejde om den ikoniske musik og ikke mindst venskabet med og kærligheden til en fantastisk mand. Käte og Jens Ove beretter desuden om, hvilken skrøbelig og usikker kunstner Bamse var, og hvordan han kæmpede med komplekser af at være adopteret og fravalgt.

Flemming "Bamse" Jørgensens liv og karriere bliver også portrætteret i den nye spillefilm Bamse. Filmen er inspireret af Bamses liv, mens foredraget med Käte og Jens Ove er den autentiske fortælling om Bamse - en af nutidens største entertainere.

Med dette foredrag får I:
- en kærlig og personlig fortælling om en af dansk musiks største ikoner
- historier fra Flemming ”Bamse” Jørgensens liv, som I ikke har hørt før
- et unikt indblik i, hvordan at han arbejdede med sine sange og sin musik

Ses Vi?

Lignende kurser