Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 60 kr/person

Kursusdage

  • 31-01-2023
    Tirsdag
    19:00 - 20:30

Beskrivelse

NY DATO ER 31/1-2023                                                                                                                       Formål med foredraget:  At nedbryde tabuer om diagnoser og usynlig sygdom

Et foredrag med Lars og Jesper giver dig:

• En personlig, ærlig og humoristisk fortælling, der er med til at nedbryde tabuer om usynlig sygdom.
• En anderledes måde at udfordre og leve med sin usynlige sygdom på.
• En masse inspiration, tips & tricks til din egen livstransformation.

Både Lars og Jesper formåede at rejse sig efter deres diagnoser og blive bedre udgaver af sig selv.

De siger:

Vi lever i en diagnose kultur, hvor flere og flere mennesker kommer i "papkasser" og rammer. Men hvem bryder sig egentlig om at være i kasser og rammer? Vi gør i hvert fald ikke. Vi er mere nysgerrig på hvad der sker, når vi begynder at prikke hul i diagnose-kasserne så lyset, håbet og mulighederne kan trænge ind. Hvad sker der, hvis vi vælter diagnose-kassen og kravler ud af den? Er det farligt ude på den anden side?

Du kommer ikke til at møde en fagperson, forsker eller læge. Du kommer til at møde to danskere, der vil UDFORDRE deres diagnoser og få det bedste ud af livet.
Foredraget er kommet i stand med, SIND Randers, Randers Bibliotek og AOF Randers.

Om Lars:
I 2013 blev Lars psykisk knockoutet af det der senere skulle vise sig at være ADHD og autisme. Lars’ temperament grundet ADHD og autisme kostede ham næsten håndboldkarrieren, familie og venner. Den sport, som ellers har budt Lars glæde og sejre, kunne han i en periode knap holde ud at se på i tv. Lars var nede at skrabe bunden, men han rejste sig igen og fandt en ny og bedre udgave af sig selv.

Om Jesper:
I 2017 blev Jesper fysisk knockoutet af en stor blodprop i hjertet.Det lyder måske mærkeligt eller kontroversielt, men næst efter fødslerne af begge Jespers sønner, har blodproppen været en af de bedste livsoplevelser for ham. Han valgte at ændre sit liv radikalt. Via benhård træning, plantebaseret kost og data er Jesper i gang med at komme i sit livs form og opdage sig selv på ny.

Lignende kurser