Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne her kan variere, da der kan være forskellige kommunale tilskud eller tilskud til særlige befolkningsgrupper. Når du lægger et kursus i kurven, så beder vi dig angive din bopælskommune, og derefter får du vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 125 kr/person

Kursusdage

  • 29-09-2021
    Onsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hør et anderledes foredrag om iværksætteri. Om at turde hvor andre tier, og om at ruste sig til fremtidens shitstorms ved altid at være et skridt foran. Og så om hvordan man får hul på Kina, blot ved at være sig selv, have rundsave på albuerne, farverigt tøj på og en ukuelig viking i maven.

Jim Lyngvild er her og der og alle vegne, men spørger man ham selv, er der en klar strategi.

"I dag er verden skruet sådan sammen, at man følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdens bedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed”.

Med dette for øje har Lyngvild sat vikinge-sejl mod verdensmarkedet, og ser man på hans mediedækning i alt fra Kina til USA, har han fat i den lange ende.

Kort sagt, hvordan får man succes i en verden, der konstant er i forandring, og hvor skandaler og sociale medier hele tiden tegner linjerne for næste skridt.

Lignende kurser