Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 95 kr/person

Kursusdage

  • 26-01-2023
    Torsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Jonas Henriksen og journalist Niels Plaschke er begge bosiddende i Kalundborg, hvor radioforhandler Arne Bybjerg Pedersen i 1960’erne udviklede og igangsatte produktionen af Carmen Curlers.

Da Danmarks Radio annoncerede, at de ville lave en komedie-drama-serie bygget på iværksætteren Arne Bybjerg og Carmen Curlers, gik Jonas og Niels i gang med at undersøge den ”virkelige” historie om et af Danmarks største erhvervseventyr.

Det blev en spændende rejse, som du nu kan høre alt om i dette sjove og spændende foredrag.

Fortællingen om Carmen Curlers er i høj grad en historie om iværksætteren Arne Bybjerg Pedersen. En boglig dreng, der voksede op under trange kår i et lille husmandsbrug på Vestsjælland, som ikke ville gå i faderens fodspor. Det er ikke H. C. Andersen, men tæt på: Den fattige knægt, der mod alle odds, skaber en milliardforretning på et unikt produkt til datidens kvinder.

1960’erne og 70’erne var ikke kedelige år for Arne Bybjerg. Fra forsøg i radioforretningens baglokale til en virksomhed med mere end 3.500 ansatte på få år.

Curleren blev en verdensomspændende succes og pengene væltede ind. Bybjerg blev millionær, havde privatfly, en Rolls-Royce med privatchauffør og festede med eliten fra dansk politik og underholdning.

Foredraget fortæller hele ”tæt på sandheden” historien om Arne Bybjerg og Carmen Curlers.

Lignende kurser