Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 130 kr/person

Kursusdage

  • 12-04-2023
    Onsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Foredraget er en humoristisk fortælling om kærlighed (og livsstilsændring) i en sen alder. I 2016, dagen efter min 60 års fødselsdag, erkendte jeg, at jeg var blevet overvægtig. Jeg indledte en slankekur, hvilket gik lidt trægt i starten, men alligevel, fordi jeg var single, tog jeg mod til mig og gik på dating app’en Tinder, hvor jeg begyndte at kommunikere med Nop fra Bangkok. Vi mødtes fysisk i Bangkok i maj 2016 og blev meget glade for hinanden. Efterfølgende kom Nop til Danmark i juni 2016, og så ændrede mit liv sig radikalt. 

Nop er meget bevidst om kost og sund levevis og formåede at hjælpe mig til at tabe 18 kilo, men da vi blev gift i 2017, måtte vi indse, at det ikke var nemt at få lov til at bo sammen i Danmark. Vores forsøg på at blive ægtefællesammenført, endte med, at min hustru og jeg flyttede til Sydfrankrig, hvor vi med ikke så få komplikationer i forhold til fransk bureaukrati, boede og arbejdede i næsten to år, inden vi vendte tilbage, akkurat som Coronaen brød ud.

Det er altså et humoristisk foredrag om at møde en ny kærlighed i en sen alder, om at slanke sig, leve sundt og så de udfordringer, man som dansker kan få, hvis man ønsker at leve med en ægtefælle fra et land udenfor EU. Jeg viser billeder, tegninger og video (fra Frankrig og Thailand).

Lignende kurser