Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Hvis du vil vide mere om, hvordan du og din hest kan udvikle et tæt og ligeværdigt partnerskab, så alle dine drømme kan gå i opfyldelse, uanset om du ønsker at ride dressur, springe, ride i skoven eller lege fra jorden - så kan du nu finde inspiration her.
Det er lidt af en oplevelse for de fleste, som at få et helt nyt landkort, når vi finder ud af hvor meget hesten kan være vores hjælper, til at udfolde vores drømme.
Du vil på denne aften få et helt nyt syn på hestens mange forskellige evner, og du vil blive inspireret til at betragte din hests adfærd igennem nye briller – og begynde at tage imod den visdom vi kan modtage, hvis vi tør træde ind i hestens univers.
Du vil kunne forstå hesten og dens signaler og blive hjulpet til at håndtere hvis du selv føler dig stresset eller har simple fysiske udfordringer i dig. Når du begynder at lade hesten være din guide, vil du opdage hvilken nænsom hjælper hesten er. Du begynder at forstå, hvor vigtigt det er at lytte til både hestens og dine egne kropslige signaler.
Under foredraget vil jeg fortælle, hvorfor hesten er i stand til at håndtere menneskets forskellige udfordringer ved hjælp af hestens egen krop. De fleste ved, at hesten mærker hvordan vi har det, men hvad er det egentlig der sker? Når aftenen er færdig, vil du have fået redskaber til at forstå hestens signaler som en hjælp, forstå hesten og menneskets nervesystem og fået masser praktiske fif til hverdagen med din hest.
Er du blevet nysgerrig på, hvilken visdom din hest har til dig, så skynd dig at købe en billet til dette foredrag! v/traumeterapeut og hesteekspert Marianne Florman.

Lignende kurser