Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 130 kr/person

Kursusdage

  • 29-11-2022
    Tirsdag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Et livsbekræftende foredrag af Esben Dalgaard

Med dette foredrag, får du mulighed for at komme helt tæt på. Helt ind bag masken på et aktuelt offentligt menneske. Esben ønsker ingen barrierer mellem sig selv og sit publikum.

Kun gennem det helt personlige, ærlige og åbne, kan vi lære noget af hinanden.

Esben åbner op for sin rejse fra tiden i Vejle, med advokat-drømme, hen over beslutningen om at gå skuespillervejen.

Om den tunge vej brolagt med NEJ’er. Om sin kones depression, mobning og sit barns voldsomme OCD. Om Vild med Dans, om favntaget med døden, og om, hvordan han står positiv op om morgenen, når himlen er mørkest. Eller rettere, hvordan han aktivt forsøger at få skyerne væk, så solen kan skinne igennem.

Foredraget er i øjenhøjde, med plads til grin og gråd. Med plads til refleksion, og især med plads til interaktion med publikum.

Et nøgent indblik i mennesket, kunstneren, underholderen og den nu cancerramte Esben Dalgaard!

Du har måske set Esben i Netflix-hittet »Kastanjemanden«, DRs »1864« og »Bedrag« eller Viaplays »Hånd i hånd«. Men han elsker også jul og at lave børneunderholdning, og det er blevet til tre julekalenderne. Først »Juleønsket«, så »Tinkas Juleeventyr« og »Tinka og Kongespillet«, og der er mere »Tinka« på vej. Han har arbejdet fast på Det Kongelige Teater i perioden 2016-2019 og han er blevet nomineret til både Reumert, Zulu Award og Robert for sine skuespil præstationer.

Hvis I ønsker et livsbekræftende & lærerigt foredrag, med menneskers op og nedture i centrum, så er dette lige noget for jer. I vil gå derfra, med et helt specielt og inspirerende menneskes særlige livssyn. Forhåbentlig en opmuntring (helt sikkert en opfodring) til aldrig at give op, kæmpe for det gode og at se glasset halvt fyldt. Også når der er mindre end 10% i det!

 

Esben Dalgaard er skuespiller, ægtemand og familiefar. Og så er han ramt af stadie 4 cancer. Uhelbredelig modermærkekræft.

Fra en tryg og rolig opvækst i kernefamilien i Vejle, har Esben rejst vejen fra anonymitet, til i den grad, at være en offentlig person.

Dette er sket via hans uddannelse som skuespiller, samt hans bidrag til både filmkunst og teater, men også via hans aktive valg om, at dele ud af sig selv.

Da meningsløsheden for alvor ramte i sommeren 2021, besluttede han sig - sammen med familien - for at søge en mening i denne. Blandt andet ved, at sætte fokus på den ”lillebror sygdom” indenfor kræftverdenen, modermærkekræft ofte opfattes som. Og den beslutning var rigtig. For tilbagemeldingerne har været bekræftende og livsændrende. Og forundringen har ofte været stor.

Lignende kurser