Kom og lav mad over bål
Start: 03.06.2021, kl. 17:00
AOF Center Odense - Middelfart, AOF Center Odense
Kridthuset, Føns Strandvej 9C, 5580 Nørre Aaby
Vivi S. Jørgensen
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 160 kr/person
- Fuldt betalende u/12 år 70 kr/person
Kursusdage
-
03-06-2021Torsdag17:00 - 20:00
Beskrivelse
Vil du gerne lære at lave madover bål?
Eller udvide dine madkundskaber indenfor bålmad?
På dette hold lærer duforskellige tips og tricks til, hvordan du kan lave alt fra gryderetter tilbagværk. Vi prøver forskellige ting af og du kan bl.a. finde ud af, hvad enreflektorovn og en dutchoven er.
Temaet og retten vil variere fra gang til gang, fælles er dog, at vi hjælpes ad med at lave en ret somskal tilberedes over bålet. Undervejs vil du lære noget om bål og båludstyr,så du efterfølgende selv kan fortsætte ud i bålmadens univers.
Vi slutter af med at hyggerundt om bålet og nyder den mad vi har lavet.
Kurset består af én aften, men bliver udbudt på fire forskellige datoer.
Du tilmelder dig de enkeltekursusdatoer, hvor du kan deltage.
Der vil være udgifter tilmaden, bålstedet og brænde.
Kom i praktisk tøj der gernemå komme til at lugte lidt af bålrøg
Der vil være vand ogsaftevand til maden, men hvis du skulle have lyst til at nyde et glas vin elleren enkelt øl til maden, er du velkommen til selv at medbringe dette.