Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 580 kr/person
 • Folkepens socialpens efterløn Hvidovre, Hvidovre 470 kr/person

Kursusdage

 • 26-09-2022
  Mandag
  13:00 - 15:00
 • 03-10-2022
  Mandag
  13:00 - 15:30
 • 10-10-2022
  Mandag
  13:00 - 15:30

Beskrivelse

Refleks-zoneterapi tager udgangspunkt i, at man ved at trykke med fingrene på bestemte punkter af kroppen – oftest på fødderne – kan påvirke andre dele af kroppen og derved reducere smerter og/eller give større velvære.
Undervisningen har fokus på punkter på fødder, ryg og nakke, som forældre/bedsteforældre kan benytte ved uro, urolig søvn, skrigeture, vokseværk mm hos spædbørn. Der lægges vægt på, at de punkter, der arbejdes med, er punkter, hvor man ikke kan gøre skade, og som kan benyttes af alle.

Den første mødegang vil være en kombination af teori og øvelser møntet på den voksne, og det kan derfor være en fordel (men ikke en betingelse) at have endnu en voksen (forælder/bedsteforælder/ven) med til at se efter baby.
Til anden og tredje mødegang drejer både teori og øvelser sig om baby. Kom gerne med baby i lift og/eller barnevogn. Der er elevator i bygningen!

Kun en baby pr. voksen.

Medbring: Håndklæde, tæppe, yogamåtte/liggeunderlag, en fed creme (helst parfumefri), vådservietter samt evt lidt snack og drikkevarer og legetøj uden lyd til dit barn.

Underviser Luna Lahrmann er uddannet zoneterapeut og har stor erfaring med behandling af børn.


Lignende kurser