Skriveværksted

Den næste bestseller eller en bedre tale til brylluppet? En bog om familien til de næste i arverækken? Et debat-indlæg eller bedre opslag på dine sociale medier?
Uanset, hvad dit mål er, så er et ophold på skri­ve­værk­ste­det din nøgle til at omdanne dine idéer og fantasier til levende ord på papir.

Gennem inspirerende undervisning og ikke mindst praktiske øvelser vil du blive i stand til at beherske kreativ skrivning fra dit eget udgangspunkt.
Uanset om du har skrevet meget eller stort set intet, vil Skri­ve­værk­ste­det udfordre og inspirere dig til at tage dine skri­ve­fær­dig­he­der til det næste niveau.

Krav til deltager: Egen bærbar PC

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Tirsdag, 17:00 - 18:50
14 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 6424202020

700 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michael Bjørn Hansen

Michael Bjørn er 55 år. Han er uddannet journalist og kommunikatør. Han har arbejdet over 20 år på Jyllands-Posten, Fyens Stiftstidende, Dagbladet Ringsted og senest Ekstra Bladet, hvor han har virket som redigerende og spar­rings­part­ner, lige som han selv har bidraget med et utal af klummer og bag­grunds­ar­tik­ler.

Han har sit teoretiske grundlag på plads, men hans udgangspunkt er altid strengt praktisk – hvad virker hos målgruppen, og hvad gør ikke. Han lægger således også stor vægt på at tage udgangspunkt i dit personlige udgangspunkt og mål for deltagelse. Hans mål med undervisningen er, at du skal finde din måde at skrive på – og så forstærke den yderligere og gøre dig selvsikker i brugen af den.

700 kr./person

Tilmeld kursus