Syltedronningen | Lundeborg

– essensen af moderne syltning
I en tid med fokus på madspild, klodens ressourcer, og det nære, giver det god mening at sylte. Men hvorfor? Vi skal passe på det vi har og syltning er en sikker vej til
mindre madspild og mere smag på spisebordet.

Samtidig er det et kreativt madhåndværk, som kan varieres i det
uendelige med råvarer, sukker, eddike og krydderier og her skal du bruge dine sanser.
Syltekøkkenet giver dig plads til sanselighed og fordybelse og samtidig er det madhåndværk til både små og store køkkener.

Men hvordan går man i gang?
Og hvad betyder det egentlig at sylte?
Er det svært?
Tager det lang tid?
Når du forstår hvad syltning kan og hvorfor det giver mening, får du lyst til at gå i gang!

I foredraget deler Syl­tedron­nin­gen generøst de vigtigste tips til syltning og servering og du får lyst til at gå hjem og sylte!

Fored­rags­hol­der Helena Grayston er ekspert i syltning. Hun er en medrivende og engagerende fored­rags­hol­der og en dygtig formidler af syltningens magiske og
sanselige verden.

Helena Grayston er ophavskvinden til moderne syltning. Moderne syltning
betyder små portioner, mindre sukker, mere smag, ingen til­sæt­nings­stof­fer, og vi sylter året rundt.

Kursusdetaljer

Aktivhuset Lundeborg, Havnevej 5, 5874 Hesselager
Fredag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Fredag 26. september, 2025
Hold nr.: 8225211002

100 kr./person

70 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helena Grayston

100 kr./person

Tilmeld kursus