Kurser for virksomheder

Som etableret kursusvirksomhed har AOF landsdækkende erfaring med mange former for folkeoplysende voksenundervisning. Vi har stor erfaring med forberedende undervisning til job eller uddannelse, ligesom vi tilbyder efteruddannelse for specifikke målgrupper med tilbud som ordblindeundervisning for voksne eller virksomhedsrettet danskundervisning for nytilkomne udlændinge. Men vi tilbyder også virksomhedsrettede kurser, så medarbejdere kan blive opkvalificeret både ift. bløde kompetencer og faglige færdigheder. AOF er derfor også arbejdspladsernes oplysningsforbund. Du eller dine medarbejdere kan prøve kræfter med fx et kursus i fx sprog, IT, sundhed og bevægelse eller personlig udvikling.

Her på kursusportalen kan du se et udpluk af kurser målrettet virksomheder. I kataloget herunder kan du desuden se en samlet oversigt. 

 

Fleksibel tilrettelæggelse

AOF er en fleksibel organisation. Det betyder, at erhvervskurserne kan tilrettelægges efter virksomhedens behov, både hvad angår indhold, form og omfang. Kurserne kan afholdes på arbejdspladsen eller på en af AOF’s lokationer. Kurserne kan variere i antal lektioner, de kan gennemføres som deltid eller heltid, ligesom undervisningen kan foregå i dagtimerne, eller som aften- eller weekendundervisning.

Vi tilbyder også onlineundervisning, som kan kombineres med fysisk fremmøde. Næsten alle vores kurser kan omstilles til onlineundervisning. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vil du vide mere?

Kontakt chefkonsulent Hafida Bouylud: habo@aof.dk 

Online aftenskole