YOGA for alle

Kom og vær med - og skab harmoni mellem din krop, dit sind og din bevidsthed.


Der vil være fokus på klassiske yogaøvelser, hvor åndedrættet inddrages, og øvelserne bygges op i et stille og roligt tempo med udgangspunkt i dig og din krop. Vi bruger ån­de­drætsø­vel­ser og afspænding til at opnå indre ro, overskud og overblik.

Efter yogaøvelserne slutter vi af med en dyb afspænding, og du vil med tiden opnå bedre smidighed, styrke, balance og kro­ps­be­vidst­hed. I forløbet vil vi arbejde med forskellige øvelser og niveauer, der f.eks. kan understøtte eller forbedre ryggen, åndedræt, fordøjelse, stres­s­re­duk­tion, overgangsalder, sport­s­præ­sta­tio­ner, immunforsvaret m.v.

Kom i løstsiddende og behageligt tøj. Alt udstyr forefindes, men du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte. Aldersgruppe fra 15 år og op. Holdet er ikke egnet for deltagere med meget begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet.

Om yoga Yoga betyder at “forene” og er et mere end 5.000 år gammelt indisk system til indøvelse af ån­de­dræt­s­tek­nik­ker og kro­p­s­stil­lin­ger, hvor man arbejder med at forene og skabe balance mellem krop og sind. I dag findes mange forskellige stilarter indenfor yoga grundlagt og videreudviklet, hvor Hatha er den mest udbredte yogaform i vores del af verden og betegnes af flere som klassisk yoga. Der er flere fordele ved yoga, f.eks. styrker det krop og trivsel; giver øget overskud, fokus og mental ro; forebygger rygproblemer, spændinger og stress, og kan mindske sygefravær. Det styrker også bindevævet, som holder sammen på det hele: knogler, muskler og organer.


Om Mette:

Mette er uddannet yogalærer, for­an­drings­a­gent, bestyrelses- og er­hvervs­rå­d­gi­ver. Hun har været yogaudøver siden 2002 og har siden 2023 undervist private og virksomheder i hatha yoga med elementer fra yin, iyengar, nidra, restorativ og mindful yoga. Mettes udgangspunkt er, at yoga er for alle og kan bidrage til et liv og en hverdag med fysisk og mental balance, fokus og trivsel.






Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 19:00 - 20:30
14 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 22. oktober, 2024
Hold nr.: 6624204030

645 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Winther Nielsen

Mette er uddannet yogalærer, for­an­drings­a­gent, bestyrelses- og er­hvervs­rå­d­gi­ver. Hun har været yogaudøver siden 2002 og har siden 2023 undervist private og virksomheder i hatha yoga med elementer fra yin, iyengar, nidra, restorativ og mindful yoga. Mettes udgangspunkt er, at yoga er for alle og kan bidrage til et liv og en hverdag med fysisk og mental balance, fokus og trivsel.

Mette kan kontaktes på mobil 42335584 og e-mail ba­e­re­dyg­tig­bund­li­nie@gmail.com



645 kr./person

Tilmeld kursus