Om AOF

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. 

Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. 

Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. 

AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren i øjenhøjde.

På denne kursusportal har vi samlet tilbuddene fra landets lokale AOF afdelinger. 

Er du interesseret i at undervise hos AOF?

Vi er altid på jagt efter dygtige undervisere, som brænder for at dele ud af deres viden og erfaringer. Kontakt din lokale afdeling for at høre mere om mulighederne. 

 

 

 

Vidste du, at AOF danner partnerskaber med mange forskellige aktører?

Mange af vores aktiviteter og tiltag sker i samspil med anerkendte og dygtige samarbejdspartnere med henblik på at oplyse befolkningen gennem et mangfoldigt tilbud af landsdækkende og lokalt forankrede projekter.