Om AOF

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. 

Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. 

Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. 

AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren i øjenhøjde.

På denne kursusportal har vi samlet tilbuddene fra landets lokale AOF afdelinger. 

Vidste du, at AOF danner partnerskaber med mange forskellige aktører?

Mange af vores aktiviteter og tiltag sker i samspil med anerkendte og dygtige samarbejdspartnere med henblik på at oplyse befolkningen gennem et mangfoldigt tilbud af landsdækkende og lokalt forankrede projekter.