Linser, medaljer og napoleonshatte

Lær og lave en klassisk linsedej, dejen som også bruges til medaljer og napoleonshatte.
Vi koger lækker vanilje creme, som bruges når vi laver linser og medaljer, og så folder vi de populære napoleonshatte med lækker kran­se­ka­ge­mas­se.
Udgifter til råvarer ?? kr. er inkluderet i prisen.

Underviser på bage-kurserne er konditor Susanne Michelsen.
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden.
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været pro­duk­t­ud­vik­ler og har udviklet kager og brød i mange kantiner.
Har desuden un­der­vis­ning­ser­fa­ring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge.
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor. 

 

 

 

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Torsdag, 17:30 - 21:00
4 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 27. marts, 2025
Hold nr.: 8725119202

420 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Susanne Michelsen

420 kr./person

Tilmeld kursus