Linser, medaljer og napoleonshatte
Lær og lave en klassisk linsedej, dejen som også bruges til medaljer og napoleonshatte.
Vi koger lækker vanilje creme, som bruges når vi laver linser og medaljer, og så folder vi de populære napoleonshatte med lækker kransekagemasse.
Udgifter til råvarer ?? kr. er inkluderet i prisen.
Underviser på bage-kurserne er konditor Susanne Michelsen.
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden.
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været produktudvikler og har udviklet kager og brød i mange kantiner.
Har desuden undervisningserfaring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge.
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor.
Kursusdetaljer
420 kr./person
Underviser
Susanne Michelsen
420 kr./person
Tilmeld kursus