FVU og ordblindeundervisning

Vi har undervisning i Assens, Middelfart, Nordfyns, Odense, Kerteminde og Nyborg kommune. 

Efter behov kan der oprettes hold i de nævnte kommuner.

Kontakt os gerne for en aftale på 69160600.

FVU - forberedende voksenundervisning

FVU er undervisning for voksne, som vil blive bedre til at læse, skrive, regne og bruge IT. Undervisningens fokus er på at være forberedende. Det vil sige, at undervisningen tager udgangspunkt i situationer og behov fra din hverdag for at forbedre dine muligheder for at fastholde job, få nye arbejdsopgaver, få et helt nyt job eller tage en uddannelse.

Tilmeld dig her

Undervisningen er GRATIS.

OBU - ordblindeundervisning

Har du svært ved at læse, skrive og regne kan du få hjælp hos os. Vi underviser ordblinde voksne i dansk og matematik.

Undervisningen er ikke som dengang, du gik i folkeskole. Vi underviser på en anden måde, og vi er bevidste om, at det skal være sjovt at lære. Her er alle kursister ordblinde, og undervisningen foregår i et trygt miljø på små hold med højst seks personer. Undervisningen er GRATIS.

Du bliver undervist af lærere, som er specialister i at undervise ordblinde voksne. Lærerne støtter dig og har stor forståelse for, hvordan det er at være ordblind. Du er selv med til at bestemme, hvilke emner du vil arbejde med.

Du bliver først og fremmest undervist i dansk, men du lærer samtidig meget om IT.
Du kan bruge pc, iPad og mobiltelefon i undervisningen, og du lærer at bruge programmer og apps, som kan skrive det, du siger og læse op for dig. Det vil gøre din hverdag meget nemmere, og du vil pludselig kunne læse og skrive tekster, som du før havde svært ved.

Kontakt os og hør hvordan du kommer i gang eller tilmeld dig her

Driftoverenskomst

Vi er driftoverenskomsttager for FVU (Forberende voksenundervisning) og OBU (ordblindeundervisning). Du kan læse om planen for FVU og OBU udbuddet ved at klikke her