Latinamerikansk mad
Vil du lære mere om den ægte latinamerikanske mad?
Hvordan bruger man de ukendte grøntsager fra de latinamerikanske områder som cassava, grønne bananer, quinoa og bananblade?
Vi kommer til at tilberede forskellige forretter, hoveretter, desserter og tilbehør. Du kommer til at lære nye smage, konsistenser og farver at kende.
Vi vil lave mad fra Peru, Mexico, Mellemamerika, Argentina, Chile - og ikke at forglemme tapas Spanien.
Vi vil hygge os og have det sjovt sammen.
Det skal du have med: Klud, viskestykke, skarp kniv og evt. forklæde og køkkenvægt.
Lupe Hernandez kan træffes på 22285406 eller på mail guadalupehansen41@gmail.com
Råvarer er inkl. i kursusprisen.
Kursusdetaljer
Buddinge Skole, Kildebakkegårds Allé 155, 2860 Søborg
Mandag, 17:30 - 21:00
16 lektioner, 4 mødegange
Mandag 28. april, 2025
Hold nr.: 25167111
1.170 kr./person
12 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Lupe Hernandez
1.170 kr./person
Tilmeld kursus