Kursus afsluttet

Yoga for mænd

Er du mand, og har du hørt om yogaens gode virkninger på mandekroppen ?
Hårdt fysisk arbejde eller sportslig aktivitet, har ofte en tendens til at gøre muskelgrupper korte og stive. Her er yogaen et perfekt supplement til at blødgøre kroppen samt øge bevidstheden om gode og sunde be­væ­gel­ses­møn­stre
Vi vil arbejde både med varmende kraftfulde serier, dybe stræk og arbejder alle kroppens muskler og led igennem. Vi slutter altid med en dyb afspænding som tanker dig op med ny energi. Holdet er for ALLE mænd - unge som ældre. Hvis du er en af dem som tænker, at du slet ikke er smidig nok til at gå til yoga, så er det især for dig.

Om din underviser Marianne Bülow:
Jeg elsker at undervise i yoga. Hatha yoga, både blid, flow og dynamisk. Jeg er uddannet af flere gange, sidst i 2020, fra Nor af Simon Krohn.
Jeg underviser på dit niveau, guider dig ind og ud af stillingerne. Vejrtrækningen, dit åndedræt er vigtig, derfor underviser jeg også i simple vejrtræknings teknikker.
Alle kan have brug for yoga, mænd, kvinder unge og ældre. Min erfaring er at undervise både mænd og kvinder.
Glæder mig til at møde dig.

Medbringe, yogamåtte, tæppe og lille pude.

Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Onsdag, 18:30 - 19:42
15 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 13. marts, 2024
Holdnr.: 6224104188
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

10 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marianne Christina Bülow

Yoga er for mig, at finde ro og ind i mig selv. Som aktiv gymnast hele livet, havde jeg pludselig brug for
rolige bevægelser, hvor vejrtrækning var en ho­ve­d­in­gre­di­ens. Min nysgerrighed hjalp mig her. Prøvede yoga og straks var jeg overbevist. Det fik mig i gang med min Hatha yoga uddannelse i DGI. Har undervist i flere år bl.a. i idræts­for­e­nin­ger. I 2020 fortsatte jeg med uddannelse, hvor jeg bestod 100 timers Hatha Yoga uddannelse og også opnåede at blive certificeret.

Jeg elsker at undervise, videregive det jeg brænder for på alle niveauer. Selv praktiserer jeg dagligt, samt deltager på kurser hos dygtige instruktører.
Glæder mig til at møde dig!

Salget er lukket

Kursus afsluttet