Velsmagende mad i sæson
Savner du inspiration til at forny dit hverdagskøkken?
På dette kursus vil du få tips og tricks til, hvordan du på forskellige måder kan bringe nye og spændende elementer ind i køkkenet i hverdagen.
Kurset tager udgangspunkt i at udforske og afprøve mere bæredygtige og sæsonorienterede retter uden at gå på kompromis med smag, tekstur eller mæthed.
Derudover vil der være særligt fokus på velsmag og hvordan du med simple greb kan få det mad du laver i hverdagen til at smage af lidt mere.
Med min baggrund som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed arbejder jeg dagligt med at mad skal være sjovt, velsmagende og socialt. Så hvis du savner madglæde og inspiration til hverdagen, er dette et kursus for dig.
Medbring selv forklæde
Der skal påregnes betaling for råvarer, som er 100 kr pr. Beløbet afregnes direkte med underviser ved mødegangen.
Frederiksberg og Københavns Kommune tilbyder forhøjet tilskud til særlige grupper.
Ved valg af prisen for særlige grupper erklærer du på tro og love, at du er studerende på SU, lærling, på efterløn, pensionist, eller modtager overførselsindkomst (inkl. SU).
Personer over folkepensionsalderen, 18-25-årige samt modtagere af overførselsindkomst kan også være berettigede.
Er du bosiddende i Københavns eller Frederiksberg Kommune, og kurset afholdes i en af disse kommuner, kan du benytte pristypen "særlige grupper".
AOF kan kræve dokumentation ved tilmelding eller senere. AOF forbeholder sig ret til at opkræve og få tilskud tilbagebetalt, hvis det forhøjede tilskud ikke accepteres af kommunen.
Kursusdetaljer
250 kr./person
Underviser
Maria Petersen Elmvang
250 kr./person
Tilmeld kursus