Italiensk mad og sprog – en smagfuld rejse
Er du vild med Italien og elsker italiensk mad? Så er dette madlavningskursus lige noget for dig! På kurset kombinerer vi det bedste fra det italienske køkken med sproglig læring i en hyggelig og afslappet atmosfære.
Din underviser, Federica, er italiener. Hun vil guide dig gennem en kulinarisk oplevelse, hvor du vil lære at lave mad, lære lidt italiensk sprog, og nyde din hjemmelavede pasta.
Lad os vide, hvis du har nogen allergier!
Kurset er for nybegyndere og deltagere med et grundlæggende kendskab til italiensk. Du lærer om italiensk madkultur og gastronomi samt bliver bedre til det italienske sprog gennem en praktisk og hyggelig tilgang.
Pris for råvarer: ca. 120-150 kr. pr. person, afregnes direkte med underviseren.
Din underviser, Federica, er italiener. Hun vil guide dig gennem en kulinarisk oplevelse, hvor du vil lære at lave mad, lære lidt italiensk sprog, og nyde din hjemmelavede pasta.
Lad os vide, hvis du har nogen allergier!
Kurset er for nybegyndere og deltagere med et grundlæggende kendskab til italiensk. Du lærer om italiensk madkultur og gastronomi samt bliver bedre til det italienske sprog gennem en praktisk og hyggelig tilgang.
Pris for råvarer: ca. 120-150 kr. pr. person, afregnes direkte med underviseren.
Kursusdetaljer
Holte Skole afd. Rønnebærvej, Rønnebærvej 33, 2840 Holte
Lørdag, 10:00 - 15:00
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 17. maj, 2025
Hold nr.: 7125119002
350 kr./person
10 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Federica lozzo
Federica, med rødder i charmerende Toscana, fandt vej til København, hvor hun nu underviser i italiensk med fokus på mad og det sociale samvær omkring et godt måltid.
350 kr./person
Tilmeld kursus