Det Italienske køkken Vejen

Har du lyst til at dykke ned i det farverige og smagfulde univers af Italiensk madlavning?

Vores kursus er designet til både begyndere og erfarne kokke, som ønsker at udvide deres repertoire med klassiske og regionale italienske retter.
Alt foregår i gruppearbejde med grundlæggende mad­lav­nings­tek­nik­ker, hvor der hver aften vil der være forretter, hovedret og dessert.
Menuerne er sammensat med inspiration af nedenstående retter;

Forretter (Antipasti)

Bruschetta al Pomodoro, Caprese Salad, Carpaccio di Manzo og mange flere.

Hovedretter (Primi og Secondi Piatti)

Primi Piatti (Første Ret):

Spaghetti alla Carbonara, Risotto ai Funghi, Pasta alla Norma, Lasagne alla Bolognese/ vegansk. m.m.

Secondi Piatti (Anden Ret):

Osso Buco alla Milanese, Pollo alla Cacciatora, Branzino al Forno m.m.

Desserter (Dolci) Tiramisu, Panna Cotta, Cannoli og mange flere.

Tilmeld dig vores italienske madlavnings kursus i dag, og tag på en kulinarisk rejse gennem Italien. Uanset om du er en erfaren kok eller en entusiastisk nybegynder, vil du finde glæde og inspiration i hver eneste session. Buon appetito

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.


Kursusdetaljer

Østerbyskolen, Nygade 17, 6600 Vejen
Onsdag, 17:30 - 21:00
24 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 15. januar, 2025
Hold nr.: 9025119001

1.225 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jens Knag Pedersen

Jeg hedder Jens Knag Pedersen, 49 år, og bor med min familie her i Vejen.
Er uddannet butiksslagter og har drevet min egen slag­ter­for­ret­ning, Slagter Knag i Vejen, i 10 år. Har de sidst 5 år arbejdet med pro­duk­t­ud­vik­ling inden for kategorierne vegansk mad, kylling og grøntsager.

1.225 kr./person

Tilmeld kursus