Venteliste
Fransk madlavning på fransk og dansk
Kom og få inspiration gennem en rundrejse i det franske køkken og den franske kultur.
Vi laver og spiser en 3-retters menu ud fra en franskmands glæde for mad og stemning omkring den.
Opskrifter udsendes på fransk og dansk inden hver mødegang. Vi taler fransk på hver vores individuelle niveau og hjælper hinanden både med maden og det franske sprog. Vi taler også dansk. Deltagerne står på skift for en ret.
Udgift til råvarer ca. 180 kr. pr. gang pr. person afregnes direkte med underviseren.
Vi laver og spiser en 3-retters menu ud fra en franskmands glæde for mad og stemning omkring den.
Opskrifter udsendes på fransk og dansk inden hver mødegang. Vi taler fransk på hver vores individuelle niveau og hjælper hinanden både med maden og det franske sprog. Vi taler også dansk. Deltagerne står på skift for en ret.
Udgift til råvarer ca. 180 kr. pr. gang pr. person afregnes direkte med underviseren.
Kursusdetaljer
Rude Skov skolen -Sjælsø, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød
Fredag, 17:00 - 21:00
20 lektioner, 4 mødegange
Fredag 7. februar, 2025
Hold nr.: 7125119000
1.150 kr./person
0 ledige pladserTilmeld venteliste
Underviser
Marie Ragues
Franskmand, kemiingeniør har undervist i sprog og fransk madlavning.
1.150 kr./person
Tilmeld venteliste