Madlavning - moderne mormor mad

På kurset skal vi eksperimentere og lege med de gamle danske mormorretter.
Vi laver rejecocktails, brændende kærlighed og stegt flæsk med persillesovs og får erfaringer, så man kan implementere denne madkunst i sit eget køkken.

Råvarer er inkl. i kursusprisen.
Medbring forklæde, viskestykke, karklud og en skarp kniv.

Kursusdetaljer

Buddinge Skole, Kildebakkegårds Allé 155, 2860 Søborg
Torsdag, 16:30 - 20:00
36 lektioner, 9 mødegange
Torsdag 23. januar, 2025
Hold nr.: 25167071

3.230 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Strube

Jeg har en bachelor i ernæring og sundhed samt en kandidat i læring og for­an­drings­pro­ces­ser.
Jeg har de sidste 5 år arbejdet i pro­duk­tions­køk­ken.

3.230 kr./person

Tilmeld kursus