Yoga for alle/Yin meditativ yoga

Jeg kalder det yoga for alle, for jeg er overbevist om, at alle kan gøre det, og alle har gavn af det. Særlig dig, der ikke tro er smidig nok, dig der døjer med enten fysisk eller emotionelle smerter, eller dig, der er gået ned med stress, så er det her du skal komme.

Vi starter meditativt, vi går dyb ind i kroppen og som at sige ”rydder op der” Vi har det med at akkumulere, samle på spændinger, tanker, osv.  Vi smider alt, hvad vi ikke længere kan bruge og føler os som nye.
Vi får energi af selve øvelser. Vi lærer at samarbejde med kroppen, i sted for at kæmpe imod, og vi giver os den tid det tager. 

Ved hjælp af åndedrættet vil vi gå ind i kroppen, og give kroppen den næring og den energi den har brug for. Kroppens naturlig kræft begynder at arbejde for dig, og nærer dig. Vi føler det som om vi bliver båret op af en usynlig hånd, og det føles godt. Yoga skal føles godt hele tiden. Vi vender tilbage til vores egen indre kraft og styrke. Det bliver også meget intens.

Efter yogaøvelserne, slutter vi af med en dyb afspænding.
Du kan glæde dig til nogle timer, hvor du er i dyb kontakt med dig selv, og oplev det umulige bliver muligt.
Vi starter meditativt, laver øvelserne og slutter af med dyb afspænding.

En øjenåbner for dig, der vil gøre noget for dig selv.

Kursusdetaljer

Solvognen, Kronprinsensgade 7, 5000 Odense C
Torsdag, 17:00 - 18:30
36 lektioner, 18 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 6424204128

1.900 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rosa Sala Burgaya

Jeg elsker yoga. Igennem yoga er jeg blevet et frit menneske. Jeg ved at alle kan gøre det samme, hvis bare man vil. Derfor vil jeg være en inspiration for dig.

Alt startede da jeg læste på universitetet og var gravid med et andet barn. En lærer sagde de magiske ord for mig: ”Smerten kan kontrolleres og reduceres” Jeg gik til bunds med det og min fødsel var en succes. Siden har jeg gjort det med alle udfordringer, jeg har mødt i livet. Og nøglen er samarbejde i stedet for at går imod.

Du kan også gøre det.

Jeg har nu lavet yoga i 26 år. Jeg er gået dybt i både teori og praksis og har erfaret det på egen krop og psyke. 

I dag lever jeg af at undervise yoga og det gør jeg blandet andet på Odense Universitets Hospital, og på Great Northern. Men lige meget hvor, er det altid mennesket foran mig der tæller, og inspirere mig.

 

 

1.900 kr./person

Tilmeld kursus