Er du klar til at lære noget nyt på vores online aftenskole?

AOF tilbyder aftenskoleundervisning online via din computer, så du kan deltage uanset, om du er ude eller hjemme. Perfekt til dig, som normalt har svært ved at finde tid i en travl hverdag.

Lyt på foredrag, lær et nyt sprog eller udfold dig kreativt. AOF har netop udsendt et nyt katalog med landsdækkende onlinekurser til alle, der savner fællesskabet i aftenskolen.

 

I kataloget finder du kurser inden for sundhed, sprog og kreativitet, så du kan nyde din interesse med ligesindede – på behørig afstand bag skærmen.

Inden for sprog kan du fx lære spansk for begyndere, så du får et fornuftigt ordforråd og dermed kan kommunikere på et grundlæggende niveau. Samtidig får du et indblik i spansk kultur og traditioner.

Hvis du hellere vil have gang i kroppen, så tilbyder AOF også yoga til dem, som har brug for at pakke hverdagens gøremål væk, strække ud i muskler led og dermed skabe balance mellem krop og sind.

Har du derimod en masse ideer til kreative projekter, så er der også kurser at finde inspiration på. Du kan fx dygtiggøre dig inden for akrylmaling, hvor du vil arbejde med farver, former og overflader, som er billedsprogets grundlæggende redskaber.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online nu, og når den traditionelle aftenskole åbner helt op igen!

Online aftenskole

Sæsonstart

Sprog

Musik

Sundhed og bevægelse