Blid Restorative Yoga mod stress (H)

Blid Restorative Yoga (H)

for ledige og stressramte

 

Restorative Yoga er en yogaform, der skaber balance i nervesystemet. Den restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Restorative Yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og til at krop og sind indgår et samarbejde (mind-body network) og dette kan succesfuldt hjælpe os af med bl.a. stress, depression, angst, søvnløshed, mu­skel­spæn­din­ger og forhøjet blodtryk. Det styrker også immunforsvaret, bindevævet og lymfevæskerne.

Et restorativt yogahold byder på roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den fø­lel­ses­mæs­si­ge krop. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af yogaprops såsom bolstere/yogapuder, tæpper og klodser. Blodtrykket, hjertet og hjernen bliver herved beroliget.

Enkel meditation og basis ån­de­dræt­s­tek­nik­ker hjælper til at skabe plads til at lytte til egen krop og dens healende kapacitet. Du vil måske føle og opleve, hvordan stillingerne hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet, samt opleve at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed. Måske mærker du også at stillingerne reducerer angst og stress, beroliger og plejer din fø­lel­ses­mæs­si­ge krop, heler depression, stimulerer til bedre søvn og styrker dit immunforsvar.

Kursusdetaljer

Yogahuset i Centrum, Tværgade 24, 8600 Silkeborg
Mandag, 10:30 - 12:00
28 lektioner, 14 mødegange
Mandag 8. januar, 2024
Holdnr.: 7424104009
Silkeborg

1.275 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maia Nielsen

1.275 kr./person

Tilmeld kursus